Bar huren

Bij DE JONG Horecaverhuur kunt u eenvoudig een mobiele bar huren. Uiteraard helpen wij u bij de installatie en adviseren wij u over het aantal glazen en andere extra accessoires voor bij de bar. Heeft u bijvoorbeeld genoeg bierglazen, krukken en statafels voor bij de bar? Tevens kunnen wij ook passende  koeling regelen voor bij de bar. Op deze manier creëert u uw eigen cafeetje op uw locatie.

Naast de mobiele bar, kunt u ook de lange en luxe ‘bruincafé’ bar huren. Uiteraard leveren we alle producten brandschoon aan en hoeft u de bar naderhand niet zelf schoon te maken. Wij nemen alles voor u uit handen. We kunnen zelfs een professionele horeca tijger erbij leveren die voor u de biertjes tapt en de rest van de drankjes inschenkt voor uw gasten. Met onze ervaring en kennis helpen we u bij de organisatie van uw evenement.

“De bar werd professioneel klaar gezet voor ons 10-jarig jubileum. We hebben een top avond gehad met heerlijke hapjes en veel gezelligheid. We bedanken jullie voor een geweldige dag”. Groetjes Jos.

Benieuwd naar de prijzen van een bar huren of heeft u vragen? Doe dan een aanvraag of neem contact op voor een advies op maat!

IMG_5260

IMG_5262

IMG_5290

IMG_5286