Catering

IMG_3160Onze hapjes, belegde broodjes, diners, warme- en koude buffetten worden allemaal bereidt door Jan de Jong. Uitbater en ervaren chef kok van ‘Opstap’ en hoofd van onze catering service. Deze gezellige Bourgondiër is, na de koksschool, zijn culinaire loopbaan begonnen in De Boerenwagen (Egmond Binnen). In deze jaren heeft hij de Franse en Nederlandse keuken eigen gemaakt en kon hij zijn aangeboren grill kwaliteiten goed benutten.

Na deze periode vervolgde Jan zijn carrière in het Mexicaanse restaurant Roses Cantina op de Reguliersdwarstraat te Amsterdam. Deze beroemde hotspot in hartje Amsterdam staat bekend om het authentieke Mexicaanse eten, zoals het hoort. Na ruim elf jaar hier in de keuken gestaan te hebben kunnen we wel zeggen dat we een echte specialist hebben op het gebied van de Mexicaanse keuken.

Deze kennis en ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Mexicaanse diners en catering opdrachten de afgelopen 15 jaar enorm zijn toegenomen in de regio West Friesland. Ook worden er veel Mexicaanse diners verzorgd in de vorm van feesten en partijen in ons gezellige eetcafé. Op deze avonden wordt er een typische Mexicaanse sfeer gecreëerd met o.a. (veel) tequila en gezellige Mariachi muziek.

Of het nu gaat om belegde broodjes, buffet, Mexicaans diner, hapjes of andere culinaire wensen; Jan staat garant voor veel en lekker eten!