Eetcafé

Het eetcafé van “Op Stap” is te vinden in Hoogwoud, in een omgeving waarin het heerlijk vertoeven is, vanwege de rust en de ruimte. Door de gezellige en warme uitstraling van het eetcafé zijn vele gasten u al voorgegaan in het geven van een onvergetelijke feestavond. Voor elk feestelijke gelegenheid wordt de juiste versiering aangebracht.

“Jan, Helen en de meiden. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen. Wat is het toch een gezellige ruimte in het voorcafé en wat was alles voor elkaar, we kregen veel complimentjes voor de gezellige tent, de heerlijke hapjes en de lekkere muziek .We weten jullie weer te vinden de volgende keer, want we hebben érg genoten”. Hartelijke groetjes van Loet en Marg.

Het eetcafé is tevens de ideale locatie om met uw familie, collega’s en/of vrienden kennis te maken met onze Bourgondische keuken. Velen groepen gingen uw al voor in het geven van een Mexicaans, Frans of Hollands diner.

“Dank jullie wel het was super! Sfeervolle aankleding, de ontvangst met een cocktail (die iedereen lekker vond), heerlijke hapjes, eten en de perfecte bediening. Wij, en iedereen aanwezig, kijkt terug op een onvergetelijke avond!” Lieve groeten van Henk en Carla.

Benieuwd naar de prijzen van een diner, feest of ander evenement? Doe dan een aanvraag en er wordt spoedig contact met u opgenomen!

IMG_5289