Feest organiseren?

cc21cf3d11cf3559cbaf710638082535Wilt u een feest organiseren in de regio West-Friesland? Dan zit u bij ons goed! Velen bruiloften, verjaardagen, huwelijken, diners, thema-avonden, jubileums, recepties, bedrijfsfeesten en andere feesten en partijen, zijn u de afgelopen 15 jaar al voor gegaan in Partycentrum Opstap te Hoogwoud.

Inmiddels zijn wij zeer ervaren en dé party-planner van West-Friesland. Wij adviseren u bij een juiste afname en bespreken al uw wensen graag onder het genot van een kopje koffie. Tijdens dit persoonlijke gesprek vragen wij alles uit betreffende uw wensen.

“Ik heb wéér een mooie herinnering aan het geven van een feest in de Opstap! Ik heb er al verschillende mogen meemaken, en ‘t was weer TOP! Sfeervol ingericht, smakelijke hapjes, vlotte bediening,niets te klagen. Kortom: Geef je een feest, dan moet je zeker één keer in je leven bij Jan & Helen zijn geweest!” Bedankt, dikke zoen van Ina Hoogland.

Ons eetcafé, grote zaal en buitenplein bieden vele mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Tijdens deze dag zorgen wij voor totale ontzorging zodat u met volle teugen kan genieten van uw eigen feest.

We hadden een etentje besteld voor ons 55-jarige huwelijk, maar het werd een surprise party met de hele Familie, Jan en Helen het was weer geweldig bedankt”. Groetjes Piet & Riet Bijwaard.

Tevens kunnen wij ook een compleet feest organiseren bij u op locatie. Van de verhuur van een paar stoelen tot de verhuur van staantafels, van mobile thuis-tap tot professionele bar met tap. Of het nu gaat om een paar stoelen voor een verjaardag of om een compleet ingerichte partytent of parasol. Eventueel met personeel en catering erbij inbegrepen. De materialen die wij leveren hebben een representatieve uitstraling en zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Benieuwd naar de prijzen of wilt u graag langskomen? Doe dan een aanvraag en/of neem contact met ons op.