Horecaverhuur

Het horecaverhuur aanbod van DE JONG Horecaverhuur bestaat uit onder andere: statafels, stoelen, barren, serviesgoed, partytenten, parasols, verlichting, kapstokken, springkussen, podium (delen), heaters, koeling & keuken benodigdheden. Ook biedt DE JONG horecaverhuur horecapersoneel aan voor uw feest of evenement. Via het aanvraagformulier kunt u een offerte opvragen voor al het benodigde horecaverhuur, catering en overige diensten.

Van de verhuur van een paar stoelen tot de verhuur van staantafels, van mobile thuis-tap tot professionele bar met tap. Of het nu gaat om een paar stoelen voor een verjaardag of om een compleet ingerichte partytent of parasol. Eventueel met personeel en catering erbij inbegrepen. De materialen die wij leveren hebben een representatieve uitstraling en zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Elk feest vier je maar één keer. Laten we er dan ook voor zorgen dat juist uw feest of evenement in de boeken verdwijnt. Met onze 15 jaar aan ervaring in het organiseren van verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten, recepties, trouwerijen en vele andere feesten adviseren wij u dan ook graag bij de organisatie van uw evenement. Met aandacht voor uw persoonlijke wensen en budget. Indien gewenst nemen wij u zelfs de zorg uit handen voor wat betreft de op- en afbouw, zodat u al uw aandacht kunt richten op uw gasten.

Benieuwd naar de prijzen? Doe dan een aanvraag en er wordt spoedig contact met u opgenomen!