Koud buffet bestellen

Een koud buffet bestellen doet u bij ons op een vertrouwde en persoonlijke manier waarbij we uw wensen centraal staan. Al onze koude buffetten worden ambachtelijk bereid op basis van dagverse ingrediënten geproduceerd bij de beste groente- , kaas-, en visboeren uit de streek.

Wat u uw moet voorstellen bij een koud buffet bestellen?
In ons assortiment kennen wij geen standaard koude buffetten. Wij maken wat u wilt. Van vis- en vleessalades tot heerlijk vers fruit en ambachtelijke kazen. Wel kunnen we u uiteraard adviseren over de afname en de mogelijkheden betreffende de koude buffetten op basis van uw gasten en budget. Ook aan bijzondere wensen kunnen wij voldoen. Denk aan het rekening houden met allergieën of het tegemoet komen van uw vegetarische gasten.

“Wij hebben op 6 nov. een geweldig feest bij jullie gehad,met familie,vrienden en buren.
Iedereen was vol lof over de vriendelijke bediening en het heerlijke warm- en koudbuffet,wat er prachtig uitzag. We kijken met veel genoegen op deze mooie dag terug”. Bedankt, José en Rem Kappelhof”.

Bij ons kunt u een koud buffet bestellen voor zowel grote als kleine groepen.
Onze keuken is het gewend om voor grote partijen te koken en heeft daarbij 15 jaar ervaring in het adviseren van grote organisaties op culinair gebied. Maar ook voor kleinere partijen als verjaardagen of andere gelegenheden kunt u bij ons een koud buffet bestellen.

Onze West Friese en Bourgondische benadering heeft ervoor gezorgd dat we nog nooit hebben meegemaakt dat onze klanten, iets tekort kwamen. “Beter teveel dan te weinig”, aldus chef kok Jan de Jong.

Al onze buffetten worden gepresenteerd op mooie spiegels waarbij het gerecht prachtig wordt gepresenteerd. Ook zorgen we voor bijzondere culinaire creaties (zie foto’s).

“Wij hebben zeer genoten. Het was een vriendelijke vlotte bediening. Het warme en koude buffet was prima verzorgd. Allemaal leuke reacties gehad. Nogmaals bedankt Helen en Jan”. Groetjes Theo en Nel.

Daarnaast wordt het geheel voorzien van borden, bestek en andere benodigdheden. Tevens helpen we u bij het klaarzetten van het warme buffet en zorgen we ervoor dat u als gastheer of als gastvrouw de gerechten kundig kunt uitleggen aan uw gasten.

Zelfs de afwas nemen we voor u uit handen! Oja, wij rekenen natuurlijk geen bezorgkosten voor onze klanten.

Heeft u bijzondere vragen of specifieke wensen m.b.t. het bestelen van een koud buffet? Dan raden we u aan om contact op te nemen of een aanvraag te doen.

IMG_2460

482c8e29204e00b80a6dbbadf18d1860

92d7e7118a7e7a698d0075a004d1f678