Partycentrum “Opstap”

Sinds 1999 heeft Partycentrum Op Stap in Noord Holland een naam opgebouwd, die getuigt van kwaliteit, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. De inrichting van het Partycentrum biedt de mogelijkheid tot het houden van bruiloften, feesten, vergaderingen, workshops, etc.

“Jullie hebben mij een geweldig feestje gegeven, alles was top, de bediening, de hapjes, de muziek  & de versiering. Iedereen heeft genoten, maar vooral wij!” Liefs, Karien en Gert.

De vriendelijke, gastvrije bediening, culinaire kwaliteiten en de vele mogelijkheden die ons Partycentrum te bieden heeft zijn  absolute pluspunten. De verzorging van de buffetten zijn bij ons in zeer goede handen. Ze zijn met veel kook enthousiasme samen gesteld en ambachtelijk bereid met louter verse producten. Onze buffetten zijn een feestje op zich!

“Vandaag nog heerlijk nagenoten van mijn verjaardagsfeest gisteren. Jullie hebben een geweldig feest verzorgd! Alle feestgangers waren enthousiast over de locatie, de top bediening en de heerlijke hapjes. Nogmaals bedankt voor dit onvergetelijke feest!” Groetjes Catharina.

Niet elke dag is het feest, maar juist die ene dag is het uw dag. Is het dan niet heerlijk wanneer alles u uit handen wordt genomen?!

Wilt u meer informatie? Bel gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag iets meer over de vele mogelijkheden voor een onvergetelijke feestavond, luxe buffetten of een speciaal voor u samengesteld programma.

Schermafbeelding 2015-07-02 om 09.54.51