Statafels

Voordelig statafels huren in Noord Holland? In ons assortiment kunt u meerdere statafels huren voor meerdere doeleinden en tegen een eerlijke prijs. Van simpele standaard statafels (eventueel met nette tafelrok) tot aan de luxere (houten) uitvoeringen. Wij bezorgen door heel Noord Holland en zorgen daarbij voor een representatieve uitstraling. Uw feest of evenement biedt op deze wijze een toegankelijke en gezellige sfeer waarbij uw gasten aan de statafels een drankje kunnen nuttigen en gezellig kunnen bijkletsen. Of het nu gaat om een paar simpele statafels voor een verjaardag of om een groot bedrijfsevenement waarbij luxere uitvoeringen meer van toepassingen zijn. Uiteraard leveren wij eventueel ook passende barkrukken bij de statafels.

“Hartelijk dank! Wat heb ik een prachtig feest gehad, mede namens jullie bijzonder goede verzorging. Een mooi versierde zaal, ontzettend veel lekkere hapjes en vriendelijke bediening. We kwamen niets te kort. Het was gewoon TOP! Nogmaals heel veel dank”. Ik kijk er met heel veel tevredenheid en plezier op terug. Met vriendelijke groet, Annet Ros.

“Mijn moeder geniet nog na van haar feest ter ere van haar tachtigste verjaardag. Hartelijk dank voor de high tea, de gezellige aankleding en de prettige bediening. Iedereen heeft er van genoten.
met vriendelijke groet en tot ziens!” Groetjes, Alina Kuiper.

Heeft u een bepaald budget? Laat het ons dat weten. Dan adviseren wij u graag over een juiste afname en maken wij er een scherpe totaalprijs van. Vul simpel en snel het aanvraag formulier in en wij helpen u graag verder bij een onvergetelijke dag!

IMG_5252

IMG_5226

 IMG_5211